Παιχνίδια στην άμμο, Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Παιχνίδια στην άμμο, Κυριακή 17 Νοεμβρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Παιχνίδια στην άμμο για παιδιά από 3 έως 13 ετών

Ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Πρέβελη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και τη στήριξη του Τμήματος Παιδείας Δήμου Ρεθύμνου, του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου, αλλά και τις Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, διοργανώνουν αγώνες και παιχνίδια στην άμμο για παιδιά 3 – 13 ετών, τα οποία θα λάβουν χώρα στην παραλία του Ρεθύμνου, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 11:00.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η παρακίνηση των παιδιών για συμμετοχή σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες και η προώθηση της συνεργασίας μέσα από αυτές. Όλα τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να χαρούν την παραλία του Ρεθύμνου όσο οι συνθήκες ακόμη το επιτρέπουν και επιπλέον θα επιβραβευθούν για τη συμμετοχή τους με αναμνηστικό μετάλλιο.
Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους και να βρίσκονται στην παραλία του Ρεθύμνου, μπροστά από το Haagen Dazs, ακριβώς 11:00. Στο χώρο αυτό θα βρίσκονται έμπειροι γυμναστές, από το Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Πρέβελη και την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, που θα παραλαμβάνουν τα παιδιά σας.
Σας περιμένουμε εσάς και τα παιδιά σας για να περάσουμε μια ευχάριστη Κυριακή.