Νέα-Ανακοινώσεις

"Γυναίκες στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης" μια εργασία από το Στ2

Με αφορμή μια εκπαιδευτική εργασία για τη θέση της Γυναίκας στην Κοινωνία και τους πολλαπλούς ρόλους της, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Στ2, εκπόνησαν ένα ερωτηματολόγιο και το υπέβαλαν σε γυναίκες εργαζόμενες σε διαφορετικούς χώρους και επαγγέλματα. Στη θεματική ενότητα «Γυναίκες στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» οι μαθητές υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης αναφορικά με τα καθήκοντά της, τις δυσκολίες και τα εμπόδια, που συνάντησε στην επαγγελματική της σταδιοδρομία καθώς και στην ισορροπία μεταξύ των πολλαπλών ρόλων που καλείται να έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα (εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος).

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, υποδέχτηκε τους μαθητές στο Γραφείο της και τους ενημέρωσε για την ιστορία του κτιρίου και τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, που φιλοξενούνται σε αυτό. 

Η κ. Λιονή ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές για τα όμορφα δώρα τους (λουλούδια και χειροτεχνίες) και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, καθώς και καλές διακοπές ενόψει του καλοκαιριού.

 

      lioni1

          lioni2

           lioni3