Εξ Αποστάσεως

Αναστολή Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων. Έναρξη της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης την Τρίτη 16-03-2021

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο 29657ΓΔ4/12-3-2021του Υπουργείου Παιδείας, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από την Τρίτη 16-03-2021 και για όσο χρονικό διάστημα αναστέλλεται η λειτουργία τους, θα παρέχουν σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (εξΑΕ) καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη.

Για την εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση θα εφαρμοστούν όσα ίσχυαν και στην προηγούμενη αναστολή λειτουργίας. Θα τηρηθεί το ίδιο ωρολόγιο πρόγραμμα, ενώ η ώρα έναρξης των εξ αποστάσεων μαθημάτων θα είναι στις 14:10΄ και η ώρα λήξης στις 17:20΄. Τις επόμενες ημέρες, μέσω email, θα ενημερωθείτε αναλυτικά από τον/την υπεύθυνο/η δάσκαλο/α του τμήματός σας.

Με εκτίμηση

 Η Δ/ντρια του σχολείου

Μαρίνα Σούκα

Εικονικές διαδικτυακές αίθουσες διδασκαλίας

Έναρξη της διαδικτυακής εκπαίδευσης

Αγαπητοί Γονείς και παιδιά,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει την Τετάρτη 18-11-2020 θα ξεκινήσει η σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία και για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Πρόκειται για μια νέα διαδικασία μάθησης στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Τα ψηφιακά σύγχρονα εξ αποστάσεως μαθήματα δημιουργούν μια σημαντική αλλαγή στην αντίληψη που έχουμε για την σχολική τάξη. Απαιτούν νέες δεξιότητες από όλους μας, διαδικασία που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και να τη θεωρήσουμε ως πρόκληση για να ανακαλύψουμε ή να βελτιώσουμε ικανότητες που δεν υπήρχε η ανάγκη να ενεργοποιήσουμε πριν.

Πρόγραμμα Ασύγχρονης και Σύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης Μαΐου

Αγαπητοί Γονείς,

το πρόγραμμα της ασύγχρονης και σύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 11 Μαΐου έως την Παρασκευή 29 Μαΐου μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Σας υπενθυμίζουμε οτι για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε το σχολείο παραμένει ανοικτό:
Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 π.μ.-13 μ.μ.

Η Δ/ντρια
Μαρίνα Σούκα