Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε τη διατήρηση της μειωμένης συνδρομής και τη φετινή χρονιά, στο ποσό των 10 Ευρώ για την κάθε οικογένεια, που έχει παιδί στο σχολείο μας.

Για οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά στο σχολείο, το ποσό εξακολουθεί να είναι 10 ευρώ. Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται από τις 1/11/2019 έως τις 22/11/2019 από τους δασκάλους κάθε τμήματος, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη βοήθεια τους.

Όπως γνωρίζετε, η συνδρομή μας είναι ο βασικός και κύριος πόρος του Συλλόγου. Οι δυνατότητές μας για οργάνωση και υλοποίηση δράσεων για το καλό των παιδιών μας, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να συναποφασίζουμε μαζί σας, εξαρτώνται απόλυτα από τη δική σας συλλογική συνείδηση στην οποία απευθυνόμαστε.

Ας προσπαθήσουμε να ενεργοποιήσουμε όλοι μας την έννοια του συλλογικού ήθους που αρμόζει σε γονείς-πολίτες.

Υπό το πρίσμα αυτό, η καταβολή της συνδρομής θα πρέπει να εννοείται ως συνειδητή επένδυση στην κοινή προσπάθεια για το όφελος όλων μας, το οποίο σταδιακά, μετουσιώνεται προς όφελος των παιδιών μας.

Να σας ευχηθούμε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και να καλωσορίσουμε τα πρωτάκια μας και τους αγαπητούς γονείς τους στη σχολική μας κοινότητα!!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδ/νων

13ου Δημοτικού Σχολείου ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει. (Σωκράτης, 469-399 π.Χ.)